Контакти

Ви-Ви Турс ЕООД - ОФИС СОФИЯ


Адрес: гр. София, бул. Арсеналски 123


Тел/факс: 02/ 963 2582

Самолетни резервации: 02/ 963 03 88


Моб. Телефони: 0888 518 920, 0878 518 920


Е-mail: sales@vvtours.com


Skype: vvtours